Digitalt årsmøtet 2021, Skien Ishockeyklubb

Skien ishockeyklubb avholder årsmøtet 01.06.2021, kl. 18.

For å være stemmeberettiget må du ha vært medlem av klubben i minst 1 måned, fylle 15 år i 2021 og ikke ha utestående kontingent og treningsavgift.

For å delta må man melde seg på ved å sende en e-post til medlem@skienhockey.no og skrive at man ønsker å delta innen 28.05.21 innen kl. 18 . E-posten må inneholde navn, fødselsdato, tlf.nummer og e-postadresse.

Det var intensjon å avholde et fysisk årsmøte. Som følge av dages koronasituasjonen i Skien og Telemark avholdes møte likevel digitalt. Som under siste årsmøte vil vi bruke Teams som verktøy for lyd og video og GoPlenum til å legge inn forslag, be om innlegg og replikk og gjennomføre voteringer på sak og personer.
Se et opplæringsvideo om bruk av GoPlenum her: https://www.youtube.com/watch?v=NkEtANptsbU

De som er påmeldt får tilsendt en SMS før årsmøtet for registrering i GoPlenum. En link til teamsmøte sendes ut til alle påmeldte per epost.

Fullstendig saksliste til årsmøte og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet gjøres tilgjengelig senest en uke før årsmøtet. Dette publiseres på klubbens hjemmeside senest 25.05.2021.

Styret
Skien Ishockeyklubb