© Photo: Telemark Toppidrett Gymnas

Erik og Joel forlenger med Skien Ishockeyklubb

Våre to dyktige trenere for U18 Elite har nå forlenget sine avtaler med oss. Vi er svært stolt over at det velger å fortsette sin trenerkarriere i Skien, og samtidig ønsker å utvikle klubben videre fremover.

Erik har forlenget sin avtale som hovedtrener U18 Elite ut sesongen 22/23. Erik har vist stort engasjement for sitt arbeid, og hele klubben er fornøyd med hans bidrag rundt U18 Elite og yngres lag. Stillingen til Erik er en kombinert stilling med TTG hvor han er 50 % ansatt hos oss og 50 % ansatt hos de.

Joel har sammen Erik vist stort engasjement for hele klubben i sin første sesong her oss hos. Han vil fra 01. juli være ansatt i en 1 år + 1 år avtale som Eriks assistent på U18 Elite og som spiller- og trenerutvikler for Skien Ishockeyklubb. Vi er særs godt fornøyde med at Joel vil bidra enda bredere ut mot de andre lagene i klubben, og vil bidra til god og fornuftig ishockeyutvikling. I virket som spiller- og trenerutvikler vil Joel være ansvarlig for utviklingen til spillere og trenere iht vedtatt sportsplan fra og med skøyte- og hockeyskole til og med a-lag. Han skal delta på enkelte treninger for alle lag, og observere kamper. Det viktigste Joel skal bidra med er å utvikle våre trenere. Vi satser på at dette samarbeidet vil gjøre godt for ishockeyen i Skien og at Joel utvikler seg videre til å bli enda bedre på det han er god på.

Styret ved styreleder Karl-Fredrik er godt fornøyde med at vi har sikret oss Erik og Joel i minimum en sesong til. Fra dag 1 i klubben var begge to svært opptatt av den helhetlige utviklingen av klubben, og i Erik og Joel får vi to dyktige og engasjerte personer som alle medlemmer i klubben liker veldig godt.

Vi ser mor fremtiden!