Vi har behov for flere frivillige

Ishockeysesongen har for de fleste lag i klubben startet, og for de yngste starter den snart. For å få hjulene til å gå rundt har vi behov for at flere bidrar.

For å få avviklet kamper, turneringer og treninger trenger våre barn og ungdommer at vi foreldre involverer oss. I dag faller mange oppgaver på få personer. Dette er oppgaver vi liker å gjøre, men hva skjer om noe skjer med oss? Vi trenger at flere bidrar. Det er ikke behov for at du har egne barn i klubben. Hos oss er alle hjertelig velkommen. Vi tilbyr meningsfylte oppgaver hvor du vil oppleve samhold, mestring og idrettsglede.

Et arrangement går ikke rundt av seg selv. Vi trenger deg. Kunne du tenke deg å bidra i sekretariat eller annen rolle på kamper?

Vi kjører opplæring søndag 31.10. Fra kl 11 vil vi gjennomføre flere opplæringer. U18 Elite spiller kamp kl 14.00 og 2. divisjonslaget spiller kl 17.00. Her vil først gjennomføre teori og så praksis i under kamp. Det er ikke vanskelige oppgaver, og oppgavene gir glede til hele klubb.

Sammen blir vi bedre.

Ta kontakt på sport@skienhockey.no.