Månedsbrev fra styret - 2/2021

Hei alle hockeyvenner i Telemark!

Sesongen er i gang og særlig a-lag, U18 Elite og U16 har kommet i godt i gang. Til helgen starter U11 med sine kamper, og om ikke lenge er de aller minste også i gang. Vi gleder oss virkelig til en fartsfylt sesong både på hjemme og
bortebane.

Styret ønsker å informere om at a-laget inntil videre er satt i «hockeykarantene» grunnet at en av a-lagets spillere er nærkontakt til en påvist smittet. Vi fikk tidlig oversikt over situasjonen, og har kontrollert denne spillerens bevegelser 72 timer før påvist smitte som gjør denne spilleren til nærkontakt. Vi har hatt dialog med kommuneoverlege, og vi har kontroll frem til svar på PCR-test foreligger. Styret oppdaterer om det vil medføre endringer utover nåværende situasjon = alle andre lag og grupper har normal aktivitet.

Siden sist månedsbrev har styret gjennomført to styremøter og et ekstraordinært styremøte. Styret opplever god dialog med alle medlemmer og aktive ildsjeler og ser positivt på fremtiden. Derimot har vi behov for mer engasjement rundt dugnadsarbeid, både for inntjening av sårt tiltrengte midler til klubben og rundt arrangement. Markeds- og profileringsutvalget som håndterer disse oppgavene er fortsatt ikke besatt, og vi henstiller medlemmer til å melde seg til oppgaver her. Til neste sesong ser styret på å utarbeide rutiner for dugnader. Uten dugnad utvikler vi ikke idretten vår. Av arbeid og vedtak styret har gjort på de to siste styremøtene som er viktig å kjenne til er følgende:

  • I midten av oktober valgte Steinar Sørum å ta seg en pause fra hockey og klubben.  Dette synes vi er trist, men vi respekterer Steinars valg. A-laget blir kyndig ledet videre av Fillip Nilsson, Thomas Evensen og Knut Vidar Giltvedt. Styret har full tiltro til at disse tre vil gjøre en god jobb. I tillegg til dette vil Erik og Joel fra U18 Elite bidra med sine krefter der det er behov. Grunnet dette er Enrique Arca nå ordinært styremedlem.
  • For å utvikle oss mot fremtiden har styret etablert en arbeidsgruppe som skal utrede en sammenslåing av U18 Elite og a-lag til en gruppe = Eliteutvalg. Styret ser mot hva andre klubber har gjort, og vi anser dette som en fornuftig løsning. Både mtp. trenerkapasitet og utvikling av spillere.
  • Styret har vedtatt at vi skal være en åpen og inkluderende klubb som fronter idrettsglede for alle og stopp rasisme. I lys av dette har vi hengt opp to fine bannere som fronter dette i hallen. Vårt nye klubbtøy vil også behørig promotere dette.
  • XXL-avtalen er i gang, og vi vil snart publisere en bruksanvisning på hvordan man legger inn klubben på din XXL-bruker for å få rabatt og sørge for cashback til klubben. Vi vil få 30 % rabatt på klubbtøy, og vi jobber lokalt med butikk med rabatter på «hardwear». Grunnet pandemien har dette tatt noe lengre tid en forventet. Det beklager vi, men snart er vi i gang.
  • Vi fortsetter god dialog med Skien Fritidspark og Skien kommune om bedre vilkår for ishockey.
  • Sett av fredag 28. januar. Da inviterer vi til sosialklubbkveld. Vi lover overraskelser.

Er det medlemmer som ønsker å komme i kontakt med styret, melde inn saker til behandling eller ønsker en prat – ta kontakt med styreleder Karl-Fredrik på sport@skienhockey.no eller 414 25 526. Vi er her for dere.

På vegne av styret,
Karl-Fredrik Sandelin Velle
Styreleder