Ny samarbeidsavtale

Skien Ishockey inngår langsiktig samarbeid med XXL

Skien Ishockey inngår en 4 års avtale med intensjon om forlengelse på 4 år med sportsvarehuset XXL. En avtale som styrker Skien Ishockey lokalt og sørger for gode og forutsigbare vilkår.

Dette samarbeidet er mer enn klubbtøy for Skien Ishockey. Som medlem av Skien Ishockey vil man ved kjøp på XXL sørge for kickback til Skien Ishockey. Alt kjøp, både på Skien Ishockeys sortiment og ALLE andre produkter XXL leverer, gir 3% kickback til Skien Ishockey. En støtte som sørger for at klubben kan fokusere på å styrke utleie av utstyr til barn på skøyte- og hockeyskole og gir tilskudd til våre lag. Videre vil medlemmer få 30 % rabatt på klubbtøy.

XXL Herkules vil snart ruste opp butikken med egen avdeling for Skien Ishockey med klubbtøy, supportereffekter og annet utstyr til vår idrett. Skien Ishockey står fritt til kjøp på skøyter, beskyttelse etc., men klubbtøy vil fra og med nå være Bauer. Innen kort tid vil vi publisere mer informasjon om tøy, hvordan man bestiller/kjøper, og hvordan man opptjener rabatt og kickback.

Vi er svært fornøyd med avtale med XXL. Ikke bare er dette en avtale som sørger for gode priser på innkjøp, men avtalen gir finansiell støtte til klubben og vi vil gjennom eksponering på XXL Herkules promotere Skien Ishockey for alle handlende på XXL Herkules.


xxl.no