Vi vil bidra til at ukrainske barn og unge skal få spille ishockey!

Den tragiske krigen i Ukraina berører oss alle på en eller annen måte. For oss berører krigen med at en av våre egne har byttet hockeydrakten med militærutstyr for å kjempe for sitt land. Radioen spilte for oss senest i 2020. Nå kjemper han for Ukraina!

Krigen har sendt flere barn og unge ut på flykt. Mange uten sin far. Vi ønsker å bidra til at flyktninger som har kommet til Porsgrunn og Skien skal få spille ishockey. Sammen med kommunene, Skien fritidspark og XXL skal vi legge til rette for at vi kan være en trygg havn for mennesker kan møtes i trygge omgivelser.

Flere av våre medlemmer ønsker å bidra, men vi har plass til flere. Kan du ukrainsk og norsk/engelsk er du svært velkommen til å hjelpe oss. Vi har også behov for utstyr. Har du liggende ishockeyutstyr liggende, særlig skøyter og hjelmer, som du ønsker å donere eller låne bort til oss så setter vi stor pris på det. Vi har også etablert en spleis: https://www.spleis.no/project/215453 hvor alle innsamlede midler vil gå til innkjøp av skøyter og hjelmer. Eventuelt overskudd vil gå til Røde Kors i Ukraina.

Utstyr kan leveres til vårt klubbhus i Skien ishall. Eller ta kontakt med oss ved å sende en e-post til sport@skienhockey.no eller på telefon +47 414 25 526.

Se Telemarksavisen for mer informasjon:
https://www.ta.no/skien-ishockeyklubb-fikk-krigen-pa-nart-hold-strekker-ut-en-hand-til-flyktningene/s/5-50-1329167

Skien Ishockey – En klubb for alle!