Bli medlem

Blir en del av klubben og støtt oss i vår satsing på ishockey i regionen!

Meld deg inn her!

Ordinær medlemskap

Ønsker du eller ditt barn spille ishockey hos oss? Ønsker du å støtte klubben med et frivillig verv i klubben? Da er det viktig å registrere seg som ordinær medlem hos oss. Medlemskapet gir deg tilgang til NIF sin barneidrettsforsikring og Gjensidige sin forsikringspakke for lag og klubber som vi har tegnet for våre medlemmer. Ordinær medlemskontingent for 2021 er kr 350 for hele året.

Støttemedlemskap

Er du ikke en aktiv utøver eller har har noe verv i klubben, men ønsker å være en del av klubben? Da er støttemedlemskapet det riktige for deg som koster bare kr 150 NOK for hele året! Støttemedlemskapet vil gi deg mulighet til å være med å påvirke utviklingen av klubben. Støttemedlemmer har
stemmerett på årsmøtet.

Fri innang til ute-isen i Skien Fritidspark

Ordinær medlemskap gir gratis tilgang til ute-isen i Fritidsparken. Du må vise frem ditt medlemskort hver inngang til ute-isen uoppfordret. Støttemedlemskap gir ikke gratis tilgang til ute-isen.

Ditt medlemskort finner du i minidrett:  https://minidrett.nif.no/Membership

30% rabatt for klubbtøy i XXL Skien

Skien Ishockey har et samarbeid med XXL butikken i Skien. Klubbtøy kan kjøpes hos XXL og medlemmer få 30 % rabatt på klubbtøy.

Leie av klubbhus

Skien Ishockey leie ut sitt klubbhus til arrangementer. Dagleie til et arrangement  er  1500 kr til personer, som ikke er medlem i klubben. Ordinære medlemmer kan leie klubbhuset til 750 kr.

Ønsker man ikke å vaske selv koster det 750 kr for utleie til ikke medlem og 500 kr for medlem.

Catering fra Mathuset

Mathuset er klubbens prioriterte cateringleverandør.

Mathuset leverer både varmt og kaldt, kostholdsrik mat til våre spillere til en fast lav pris per person til trening og kamper.

For arrangement utover trening/kamper tilbyr Mathuset klubbens medlemmer sitt vanlig cateringmeny med 10% rabatt.